Vad är Teamtailor?

Teamtailor är plattformen för rekrytering och marknadsföring som är gjord för alla typer av företag. Med moderna funktioner som är optimerade för dig och dina kandidater, kommer ni få allt ni behöver för att rekrytera framgångsrikt.

 

Teamtailor X Checko

Med snabba, säkra och kostnadseffektiva juridiska bakgrundskontroller gör vi vardagen enklare och dagarna kortare för dig som rekryterare. Du får svar på bakgrundskontrollerna i realtid, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, direkt på kandidaternas profiler.

Att göra en bakgrundskontroll idag är en väldigt viktig del av rekryteringsprocessen och det är något som allt fler företag väljer att göra.

Vi är specialiserade på att göra juridiska bakgrundskontroller och strävar efter att vara bäst på det.

 

Hur fungerar det?

Vi kontrollerar kandidatens personnummer mot alla svenska domstolar inkl. Specialdomstolarna. Om en person förekommer i någon dom kommer vi att förse dig med originaldokumenten i pdf-format.

Hur lång tid tar det innan jag får resultatet av bakgrundskontrollen?

Håll i hatten, för det går fort! Resultatet av din inskickade bakgrundskontroll presenteras i realtid i kandidatens profil. Vi har automatiserat alla steg i processen och tagit bort den mänskliga handläggningen. Vår Checko-robot sover inte, äter inte, kyler inte, men är tillgänglig för dig 24/7, 365 dagar om året.

Vi är också helt objektiva. Vi lägger ingen vikt vid den information vi presenterar för dig. Vi har inget betygssystem. Vi förser dig bara med rätt fakta så att du kan fatta rätt beslut.

Sitt inte längre och vänta på att lastregistret ska dimma ner i brevlådan som vi alla vet kan ta flera veckor. Ta hjälp av Checko och förkorta rekryteringsprocesserna redan idag.

Vi är din bästa vän genom beslutet om din nästa rekrytering.

 

Plockar man ut domar anonymt via Checko.se?

Ja självklart.
Domar en allmän handling. Så oavsett om du är privatperson, företag, bostadsrättsförening eller annan organisation så gör du kontrollen anonymt. Så du kan få ut en dom anonymt via oss på Checko!

Här gör du din sökning efter en bakgrundskontroll