Om oss på Checko

Välkommen till Checko. Vi är din tids bästa vän.

Vi är din framtida partner inom juridik som snabbt, säkert och kostnadseffektivt, kommer leda dig rätt i beslutsvägen inför tex. en rekrytering. Med vår avancerade men lättanvända plattform, kan du inhämta rättsinformation om individer direkt ifrån Sveriges Domstolar. Informationen får du direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Vi bygger på trovärdiga samt kvalitetssäkrade underlag och information från olika svenska domstolar. Vi specialiserar oss på juridisk information och erbjuder dig som kund detaljerade juridiska kontroller som underlättar olika beslut, tex. inför rekrytering.

Med Standard Check kan du snabbt (inom några sekunder) och enkelt få reda på om det finns domar om en viss individ. Med Utökad Check får du utöver informationen om eventuella domar, även möjligheten att ladda ner domarna i PDF-format.

Beställ en kontroll!

Välkommen hit och kul att du är intresserad över att veta mer om Checko.

Vi på Checko anser att en bakgrundskontroll är ett värdefullt beslutsunderlag för alla typer av tjänstenivåer. Vi vill assistera er i processen att skapa en tryggare och säkrare tillvaro på ex. din arbetsplats. Enligt oss så är en bakgrundskontroll ett bra första steg för att uppnå detta.

Mer om Checko

Checko är en plattform där användaren, d.v.s. en rekryterare, arbetssökande, hyresvärd eller idrottsförening ges möjligheten att utföra juridiska bakgrundskontroller på ett snabbt, säkert och 100% integritetsskyddat sätt. Checko erbjuder bakgrundskontroller innehållandes juridisk information, hämtat ifrån Sveriges domstolar. Informationen som preserteras i de juridiska kontrollerna kan vara bl.a. brottmål, tvistemål och stafföreläggande.