Objektiva bakgrundskontroller

Vad är objektiva bakgrundskontroller?

Checko har inställningen att vara en objektiv aktör när det kommer till bakgrundskontroller för företag, föreningar och privatpersoner. Från vår synvinkel innebär det att vi som företag inte ger några rekommendationer eller kommentarer på den fakta som vi presenterat under en bakgrundskontroll.

Genom att vi är objektiva och inte ger några kommentarer eller rekommendationer i våra bakgrundskontroller, kan företag själva skapa sig en uppfattning. Vilket är precis vad vi vill att dem ska göra. 

Varför är ni objektiva?

Vi anser inte att ett företag som arbetar med bakgrundskontroller, på något sätt, skall kunna påverka ett företags rekryteringar. Det innebär inte att vi inte kan våra bakgrundskontroller och den kringliggande juridiken. Men vi är inte experter på alla företag som genomför kontroller via oss och dess respektive branscher. Med bakgrund av detta, så kan vi omöjligt komma med råd eller kommentarer för om en kandidat passar ert just företag.

Frågor & Svar

Fortfarande tveksam? Här svarar vi på några frågor!

Utdrag ur belastningsregistret

På Checko.se så kan du snabbt och enkelt i realtid göra ett utdrag ur belastningsregistret på dig själv eller någon annan. Detta gör du enkelt genom att beställa en kontroll här. 

Första kontrollen är alltid gratis!

Hur snabbt kan jag få svar?

På Checko.se så får du svar direkt när du skickar in en kontroll. Du presenteras direkt med information för att hjälpa dig ta rätt beslut.

Såhär funkar det!

Allt du behöver göra är att ange personens personnummer och klicka på knappen ”Beställ nu”. Det vi gör är att vi skickar in personnumren på ett säkert sätt till vår Checko Databas där vi kontrollerar baserat på realtidsinformation.

Baserat på resultaten kommer vi att presentera dem i nästa steg. Varje kontroll kommer att ge dig information om personnumret så som domstolshandlingar, beslut och namnet på personen.

Du kommer att få möjlighet att beställa ytterligare information om det behövs. Gör en kontroll nu och få svar direkt! – Klicka här!