Kontakt

Kontakta Checko

Kundservice

Checko kundservice

Hjälp med order

Order Avdelning

Försäljning

Christopher R.

Integration

Kontakta oss på integration

Checko är en plattform där användaren, d.v.s. en rekryterare, arbetssökande, hyresvärd eller idrottsförening ges möjligheten att utföra juridiska bakgrundskontroller på ett snabbt, säkert och 100% integritetsskyddat sätt.

Välkommen hit och kul att du är intresserad över att veta mer om Checko. 

Checko är en plattform där användaren, d.v.s. en rekryterare, arbetssökande, hyresvärd eller idrottsförening ges möjligheten att utföra juridiska bakgrundskontroller på ett snabbt, säkert och 100% integritetsskyddat sätt. Checko erbjuder bakgrundskontroller innehållandes juridisk information, hämtat ifrån Sveriges domstolar. Informationen som preserteras i de juridiska kontrollerna kan vara bl.a. brottmål, tvistemål och stafföreläggande.

Vi på Checko anser att en bakgrundskontroll är ett värdefullt beslutsunderlag för alla typer av tjänstenivåer. Vi vill assistera er i processen att skapa en tryggare och säkrare tillvaro på ex. din arbetsplats. Enligt oss så är en bakgrundskontroll ett bra första steg för att uppnå detta.

100% träffsäkerhet

Vi har lagt många timmar på att precisionsbygga vårt system. Vi levererar alltid korrekt och trovärdig data som verifierar sig själv med en rad olika verktyg för att garantera 100% träffsäkerhet!

Kostnadseffektivt

Att beställa en kontroll ska vara enkelt. Lika väl som det är enkelt, skall det vara billigt. Vi erbjuder med stolthet fantastiska priser för såväl privatpersoner som företag.

Få svaret direkt

Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Kan jag beställa bakgrundskontroller på mig själv? 

Givetvis! Faktum är att de flesta arbetsgivare tycker att detta är ett bättre alternativ till polisens belastningsregister. Detta då en bakgrundskontroll från Checko går snabbare att utföra och få svar på samt innehållades mer information än vid ett utdrag av polisens belastningsregister.

Kontakta oss på Checko om du har några frågor!

Checko.se - Företag

Checko för företag

Checko.se - Privat

Checko Privat