Domar online

Checko hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra juridiska bakgrundskontroller för att få ut domar online

Hämta domar online via oss på Checko! Gör ett utdrag från belastningsregistret och få en bakgrundskontroll på önskad person. Bli medlem idag och få svar inom bara några minuter. För dig som privatperson eller företag

Domar online

Du kan hämta ut domar online och få ut ett belastningsregister via Checko. Det finns många olika sätt att få ut domar för privatpersoner idag. Detta kan göras genom att kontakta samtliga domar för att sedan begära utdrag som eventuellt kan påvisa domar och brott i det specifika personnumret. Detta kan blir tidskrävande om man är osäker på om man har en dom och om man inte kommer ihåg vilken domstol som utfärdat domen. Genom Checko kan du snabbt få ut ett hitta domar online på bara några minuter. Ibland räcker det med ett utdrag från Sveriges domstolar för att få uppgifter om eventuella brott som begåtts medans det i andra fall kanske behövs en totalt bakgrundskontroll som innefattar personalia, juridik, bolagsengagemang samt ekonomi. Oavsett kommer vi på Checko att kunna hjälpa dig med dina domar online. Skapa medlemskap hos oss idag för att hitta dina domar online!

Domar online via Checko.se

Du kan också hämta ut domar online via oss på checko.se. Vi hjälper dig att få ett utdrag från Sveriges alla domstolar och resultatet får du inom två timmar från det att du lagt beställningen. Vi påvisar eventuella domar och brott och finns det en dom i ditt personnummer så får du ta del av den. Som du hör så behöver det inte vara speciellt omständigt och tidskrävande att hämta ut domar online

Polisens belastningsregister är långsamt

Om det inte är ett lagkrav på att det ska vara ett utdrag från polisens belastnings register är det onödig tid som spills. Att få ett utdrag via polisens belastnings register tar ca 2-3 veckor att få. På polisens egen hemsida skriver man att handläggningstiden för att få ett utdrag är 14 dagar från att ansökan kommer in och lämnar dem. Då skall personen också fyllt i en blankett innan dess. Jämför det med ett utdrag mot Sveriges domstolar här på Checko.se där ni får svar direkt. Det enda du behöver göra är att logga in, skriva personnumret och så har du ett svar direkt. Enklare blir det inte!

Checko.se

Vi hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra juridiska bakgrundskontroller digitalt på ett snabbt, kostnadseffektivt och 100% träffsäkert sätt. Bespara er alternativkostnaden som kan uppstå vid ett felaktigt beslut. Vi är er bästa vän genom hela beslutsvägen.

100% träffsäkerhet

Vi har lagt många timmar på att precisionsbygga vårt system. Vi levererar alltid korrekt och trovärdig data som verifierar sig själv med en rad olika verktyg för att garantera 100% träffsäkerhet!

Kostnadseffektivt
Att beställa bakgrundskontroller ska vara enkelt. Lika väl som det är enkelt, skall det vara billigt. Vi erbjuder med stolthet fantastiska priser för såväl privatpersoner som företag.

Få svaret direkt
Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.