Bli en kund idag

Bli en kund idag

Bli kund idag och välj rätt lösning för dig och få tillgång till bakgrundskontroller med bästa
priset på marknaden.

Hur det fungerar

Bli en kund idag och allt du behöver göra är att ange personens personnummer och klicka på knappen ”Beställ nu”. Det vi gör är att vi skickar in personnumren på ett säkert sätt till vår Checko Databas där vi kontrollerar baserat på realtidsinformation.

Baserat på resultaten kommer vi att presentera dem i nästa steg. Varje kontroll kommer att ge dig information om personnumret så som domstolshandlingar, beslut och namnet på personen.

Du kommer att få möjlighet att beställa ytterligare information om det behövs.

 

Person/personer du vill kontrollera

Den här listan baseras på hur många du valde i föregående steg. Om du vill lägga till mer klicka här.

 

Checko.se

Vi hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra juridiska bakgrundskontroller digitalt på ett snabbt, kostnadseffektivt och 100% träffsäkert sätt. Bespara er alternativkostnaden som kan uppstå vid ett felaktigt beslut. Vi är er bästa vän genom hela beslutsvägen.

100% träffsäkerhet

Vi har lagt många timmar på att precisionsbygga vårt system. Vi levererar alltid korrekt och trovärdig data som verifierar sig själv med en rad olika verktyg för att garantera 100% träffsäkerhet!

Kostnadseffektivt
Att beställa bakgrundskontroller ska vara enkelt. Lika väl som det är enkelt, skall det vara billigt. Vi erbjuder med stolthet fantastiska priser för såväl privatpersoner som företag.

Få svaret direkt
Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Bli en Checko kund idag

Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Antal Kontroller

Välj hur många personnummer du vill göra en kontroll på.

Hur många kontroller?
Person/personer du vill kontrollera.

Den här listan är baserad på hur många du valde i föregående steg. Om du vill lägga till mer Klicka här.

Antal 1x Person
Summa 59kr (inkl moms)