Bakgrundskontroller på Tinder

Den stora dejtingappen Tinder som ägs av bolaget Match, har investerat i ett företag som heter Garbo. Garbo har specialiserat sig på bakgrundskontroller. Med bakgrund av det, har spekulationer kring om att du på sikt faktiskt skall kunna göra en bakgrundskontroller på Tinder.

Tinder som är en av de största apparna i världen och uppskattas användas av var fjärde man i åldern 16-25, samt var femte kvinna i samma ålder i Sverige. Detta enligt statistik från Internetstiftelsen. I samband med att restauranger och nattklubbar begränsats pga Covid-19 restriktioner, så har dejtingappar som Tinder blivit ett av få val för singlar att dejta.

Nu diskuterades det alltså att Tinder vill kunna erbjuda en möjlighet för användare att göra en bakgrundskontroll inför sin kommande dejt. Det är fortfarande lite oklart hur den bakgrundskontrollen kommer att genomföras samt vilka den kommer vara tillgängliga för. Troligtvis tillkommer en kostnad för att kunna genomföra kontrollen. Vilka uppgifter som kommer krävas får tiden utvisa.

Enligt ‘’The Verge’’ kommer integrationen mellan Tinder & Garbo börja i USA.

https://www.theverge.com/2021/3/15/22327854/match-group-garbo-tinder-background-check-update

 

Checko.se

Vi hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra juridiska bakgrundskontroller digitalt på ett snabbt, kostnadseffektivt och 100% träffsäkert sätt. Bespara er alternativkostnaden som kan uppstå vid ett felaktigt beslut. Vi är er bästa vän genom hela beslutsvägen.

100% träffsäkerhet

Vi har lagt många timmar på att precisionsbygga vårt system. Vi levererar alltid korrekt och trovärdig data som verifierar sig själv med en rad olika verktyg för att garantera 100% träffsäkerhet!

Kostnadseffektivt
Att beställa bakgrundskontroller ska vara enkelt. Lika väl som det är enkelt, skall det vara billigt. Vi erbjuder med stolthet fantastiska priser för såväl privatpersoner som företag.

Få svaret direkt
Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.