Hur lång tid tar en bakgrundskontroll?

Checko hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra en juridiska bakgrundskontroll

Hur långt tid tar det att göra en bakgrundskontroll via oss på Checko? Gör ett utdrag från belastningsregistret och få en bakgrundskontroll på önskad person. Bli medlem idag och få svar inom bara några minuter. För dig som privatperson eller företag

Bakgrundskontroll Hur lång tid tar det?

Hur lång tid tar det att få sin bakgrundskontroll via Checko?

Du få svar inom några minuter efter att du väljer att beställa ett utdrag ur belastningsregistret på Checko! Det är snabbt enkelt och säkert med oss och funkar precis lika bra för dig som är privatperson till dig som har företag.

På checko kan du även beställa din kontroll helt anonymt på personen du önskar kolla upp eller dig själv. Hur lång tid en bakgrundskontroll kan ta beror på varifrån man beställer den. Vi på Checko har utvecklat så att det går helt automatiskt så att du kan få tillgång till din bakgrundskontroll så fort som möjligt. Om det inte är ett lagkrav på att det ska vara ett utdrag från polisens belastnings register är det onödig tid som spills att beställa därifrån. Att få ett utdrag från polisens belastningsregister tar ca 2-3 veckor att få. På polisens egen hemsida skriver man att handläggningstiden för att få ett utdrag är 14 dagar från att ansökan kommer in och lämnar dem. Då skall personen också fyllt i en blankett innan dess. Skillnaden med Checko är det går mycket fortare 

Hur lång tid tar det att göra en bakgrundskontroll?

Nu har vi gått igenom hur lång tid det tar att få sin bakgrundskontroll, men inte hur lång tid det tar att beställa den! Genom att följa 3 enkla steg tar det endast någon minut att få en bakgrundskontroll beställd på önskad person

1. Bli kund/Beställ

2. Få svar

3. Ta del av resultatet

Läs med om hur Checko fungerar här!

 

Checko.se

Vi hjälper dig som företag, förening eller privatperson att göra juridiska bakgrundskontroller digitalt på ett snabbt, kostnadseffektivt och 100% träffsäkert sätt. Bespara er alternativkostnaden som kan uppstå vid ett felaktigt beslut. Vi är er bästa vän genom hela beslutsvägen.

100% träffsäkerhet

Vi har lagt många timmar på att precisionsbygga vårt system. Vi levererar alltid korrekt och trovärdig data som verifierar sig själv med en rad olika verktyg för att garantera 100% träffsäkerhet!

Kostnadseffektivt
Att beställa bakgrundskontroller ska vara enkelt. Lika väl som det är enkelt, skall det vara billigt. Vi erbjuder med stolthet fantastiska priser för såväl privatpersoner som företag.

Få svaret direkt
Är du van att vänta upp till två veckor på att belastningsregistret skall dimpa ner i brevlådan? Med Checko behöver du inte vänta. Du får svar direkt, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.